verhuur verhuur
verhuur verhuur

Verhuur

De Nieuwe Badkapel is een gebouw dat zich goed leent als locatie voor uiteenlopende gelegenheden. Het is mogelijk om één van de ruimten of een combinatie van de verschillende ruimten te huren. De Nieuwe Badkapel beschikt over een kerkzaal, de Kapelzaal, de Consistoriekamer, en een aantal kleinere aangrenzende ruimten. Draadloos internet (WIFI) is in het gehele kerkgebouw beschikbaar. Daarnaast is er een keuken met professionele apparatuur.

De verhuurprijs is per dagdeel en heeft een zomer- en wintertarief. Verder is er onderscheid tussen vast en incidenteel gebruik. Een cateringgroep verzorgt de begeleiding en kan eveneens voor koffie en thee zorgen. Andere wensen kunnen in overleg worden verzorgd.

Kerkzaal
De grote kerkzaal van de Nieuwe Badkapel wordt veelvuldig gebruikt voor concerten vanwege haar goede akoestiek, maar is ook geschikt voor conferenties, diploma-uitreikingen, symposia en uitvaarten. Voorin de kerk is, indien gewenst, ruimte voor een ruim bezet orkest. Vaste gast is onder andere het Haags Barokgezelschap. De kerk beschikt over een Van Dam orgel (1926), een Pleyel vleugel (1910), een Alexandre Harmonium (19e eeuw), een kistorgel en een piano. Alsmede een geluidsinstallatie met één dasspeld-microfoon en meerdere (vaste) microfoons. De kerkzaal heeft circa 750 zitplaatsen in de kerkbanken, waarvan bijna 400 beneden.
Kerkzaal
Consistoriekamer
De Consistoriekamer is een ruimte waar kleinere gezelschappen tot ongeveer 10 personen kunnen samenkomen om bijvoorbeeld te vergaderen.
Consistorie
Kapelzaal
De Kapelzaal is geschikt voor onder andere recepties, vergaderingen, lezingen, en repetities. De Kapelzaal kan naar wens ingedeeld worden met stoelen en (sta)tafels. Afhankelijk van de indeling biedt de Kapelzaal plaats aan maximaal 80 personen (zittend in rijen) of maximaal 45 personen (zittend aan tafel). Gebruik maken van de piano, vaste beamer en geluidsinstallatie is mogelijk.
Kapelzaal

Deze organisaties gingen u voor

  • Residentieorkest
  • Luxemburgse ambassade
  • Haagse Hotelschool
  • Geschiedkundige vereniging Die Haghe
  • Festival Classique
  • Verschillende Verenigingen van Eigenaren (VVE’s)

Neem contact met ons op als u interesse heeft zo kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ik wil huren