Cultureel & creatief - Nieuwe Badkapel

Badkapel Boeken

In de bijeenkomsten van Badkapel Boeken staat telkens een boek centraal dat raakt aan het thema ‘religie of zingeving in de 21e eeuw’. De schrijver van het boek houdt een inleiding houden en een recensent geeft een beschouwing, gevolgd door vragen uit het publiek. Zowel fictie als non-fictie kunnen op deze bijeenkomsten aan de orde komen.


Meezingen met de Cantorij

Altijd al eens in een koor willen zingen? Dat kan bij de Cantorij van de Nieuwe Badkapel. We hebben plek voor zangers (m/v). Bij de Cantorij hebben we twee soorten lidmaatschappen; vast lid en projectlid. Als vast lid repeteert u iedere maandagavond en als projectlid kunt u op projectbasis meedoen met de muziekstukken die uw interesse hebben. De stukken worden na de repetities uitgevoerd tijdens kerkdiensten in de Nieuwe Badkapel. De Cantorij zingt en repeteert onder leiding van cantor Gilles Michels. De repetities van de Cantorij zijn iedere maandag van 18:00 tot 19:15 uur in de Kapelzaal. De projecten van de Cantorij en meer informatie vindt u op de pagina: www.nieuwebadkapel.nl/meezingen


Badkapel Cultureel

‘Badkapel Cultureel, Zin aan Zee’ is een serie waarin verschillende culturele activiteiten worden georganiseerd, zoals lezingen, theater bezoeken en film vertoningen. Zingeving is een belangrijk thema in deze activiteiten.

  • Er zijn nog geen activiteiten gepland

Creatieve cursussen

De Nieuwe Badkapel biedt gedurende het jaar onder leiding van professionals creatieve cursussen aan. De Kapelzaal van de Nieuwe Badkapel wordt tijdens de cursussen omgetoverd tot een werkplaats van creativiteit. De cursussen zijn op een doordeweekse ochtend of middag en voor iedereen toegankelijk. Een creatieve cursus bestaat uit 5 tot 8 lessen. De kosten van een cursus zijn inclusief koffie en thee.

Het aanbod creatieve cursussen bestaat uit o.a. boetseren, teken- en schilderles, stemontwikkeling en levensboek maken. Het cursusaanbod wisselt per seizoen. Informatie over de cursussen die op dit moment worden aangeboden, is in de agenda te vinden. Neem voor meer informatie contact op met de contactpersoon.

  • Er zijn nog geen cursussen gepland