Aanmelden = Welkom 

Voor het aanmelden van de kerkdienst van aankomende zondag, vragen wij onderstaande gegevens in te vullen en aan te geven met hoeveel personen (exclusief kinderen) u wilt komen.

Aanmelden blijft nodig. Zodra u zich heeft aangemeld, heeft u direct een plaats gereserveerd. (U ontvangt géén apart bericht meer, zoals eerder het geval was, of er wel of geen plaats is.) U kunt gewoon komen.

Wilt u kinderen aanmelden, vermeldt u het aantal kinderen en hun leeftijd dan bij de opmerkingen. De Jeugdkerk is voor jongeren vanaf de leeftijd van het voortgezet onderwijs en wordt elke 1e en 3e zondag van de maand gehouden. Aanmelding hiervoor is ook in het opmerkingenveld te vermelden.

Vanaf 6 juni kunnen we maximaal 100 bezoekers in de dienst ontvangen.

Mocht u toch niet aanwezig kunnen zijn, meldt u zich dan af op telefoonnummer 06-27244279 en spreek uw boodschap van afmelding in.

Nadat op verzenden is gedrukt verschijnt onder aan het bericht “Bedankt voor uw aanmelding voor de kerkdienst. U bent welkom, wij zien u graag zondag.” Dit betekent dat u bent aangemeld en kunt komen. Er wordt géén e-mail verstuurd naar uw e-mailadres.

    Aantal personen (exclusief kinderen)