Aanmelden

Voor het aanmelden van de kerkdienst van aankomende zondag, vragen wij onderstaande gegevens in te vullen en aan te geven met hoeveel personen (exclusief kinderen) u wilt komen. Aanmelden kan van maandag 9.00 uur tot en met vrijdag 16.00 uur (voor zondag 23 januari kan aanmelden m.i.v. heden tot en met zaterdag 12.00 uur).

Vanaf 23 januari 2022 kunnen we volgens het advies van de PKN maximaal 50 bezoekers in de dienst ontvangen en gelden de bekende voorzorgsmaatregelen.

U krijgt uiterlijk zaterdagmiddag (vanaf 15.00 uur) te horen of u kunt komen. Als er geen plaats meer is, laten wij dat ook weten en krijgt u voorrang bij de volgende kerkdienst.

Wilt u kinderen aanmelden, vermeldt u het aantal kinderen en hun leeftijd dan bij de opmerkingen. De Jeugdkerk is voor jongeren vanaf de leeftijd van het voortgezet onderwijs en wordt elke 1e en 3e zondag van de maand gehouden. Aanmelding hiervoor is ook in het opmerkingenveld te vermelden.

Mocht u toch niet aanwezig kunnen zijn, meldt u zich dan af op telefoonnummer 06-27244279 en spreek uw boodschap van afmelding in.

Nadat op verzenden is gedrukt verschijnt onder aan het bericht “Bedankt voor uw aanmelding voor de kerkdienst.” U ontvangt een bevestiging per mail en hoort uiterlijk zaterdagmiddag (vanaf 15:00 uur) of u kunt komen. Als er geen plaats meer is, laten wij dat ook weten en krijgt u voorrang bij de volgende kerkdienst.

    Aantal personen (exclusief kinderen)