Winterconcert door het Bataafs Symfonie Orkest


  • Datum:
  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

Met als rode draad ‘Van het donker naar het licht’ speelt het Bataafs Symfonie Orkest onder leiding van Arne Visser op zondag 18 december om 15.30 een prachtig en bijzonder programma in de Badkapel in Scheveningen.

December, de donkerste maand van het jaar. Sombere gedachten overheersen, de duisternis doet zijn intrede, alles valt stil. Maar dan, diep in december, gloort een sprankje hoop: de dagen lengen, het licht komt terug. We warmen ons aan elkaar en aanschouwen vol verwondering de komst van het nieuwe leven.

Laat je op 18 december meeslepen door de zwaarmoedige Winterreisliederen van Schubert vol Weltschmerz en liefdesverdriet, gezongen door solisten Jasperina Verheij en Jas Wolfert in de Nederlandstalige versie van Jan Rot. Vier daarna met ons de triomf van het licht en het leven met Tchaikovsky’s 5e symfonie, vol met fraaie thema’s en jubelende melodieën.

Kaarten incl. koffie en thee in de pauze zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €15,00 en aan de zaal voor €17,50. Meer informatie en reserveren via www.bataafs.nl/kaartverkoop

Winterconcert door het Bataafs Symfonie Orkest