Online diensten

Live uitzending

Door de maatregelen met het coronavirus worden de diensten nu ONLINE uitgezonden.
Klik hier voor LIVE uitzending
> let op: druk daarna op het liggende driehoekje in het midden van het scherm om de uitzending te starten

Liturgie en collecte

Klik hieronder voor de liturgie of de collecte:

Gebruik kerkgebouw vanaf zondag 5 juli

Terugkijken en -luisteren

Bezoek kerkdiensten

Uitleg

De kerkdeuren zijn weer open. Wees welkom, maar om gezond te blijven houden we ons nog wel aan een paar spelregels,

voor meer informatie klik hier

Aanmelden

Voor de diensten dient u zich aan te melden. U kunt zich aanmelden voor de dienst tot donderdag 21.00 uur. Stuur een mail naar: aanmelden.nbk.zvk@gmail.com of bel met het nummer 06-27244279. Laat ons uw naam en telefoonnummer weten en met hoeveel personen u naar de dienst wilt komen.

U krijgt te horen of u kunt komen. Als er geen plaats meer is, laten wij dat ook weten en krijgt u voorrang bij de volgende kerkdienst.

Meditatief avondgebed

Verlangen groeit

Gedurende de Adventstijd, op woensdag 25 november en woensdag 9 december, komen wij tweemaal in de kerk bijeen voor een moment van bezinning en rust in twee meditatieve avondgebeden.

Liturgie avondgebed woensdag 25 november

U kunt hierbij aanwezig zijn, voor aanmelden en meer informatie klik hier

Kennismaken

Logo

Wat kenmerkt de Nieuwe Badkapel? Hoe beleven haar leden het geloof en hoe geven zij daar invulling aan?

Twaalf woorden vormen samen zes duo’s en geven daarmee een karakteristiek van deze Kerk op Scheveningen.

Lees verder

Uitgelicht

Kerstvoorstellingen in de Nieuwe Badkapel

Kerstvoorstellingen in de Nieuwe Badkapel

Ben jij professioneel artiest en wil jij in 2020 jouw kwaliteiten graag nog een keer op een podium laten zien tegen een eerlijke vergoeding. Lees dan verder

Lees verder
Diensten

Diensten

Elke zondagochtend om 10.00 uur is er een dienst in de Nieuwe Badkapel. In deze dienst gaat de wijkpredikant of een gastpredikant voor. De diensten hebben een paar keer per jaar een bijzonder karakter. Maar ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht.

Diensten op zondag
Doopdiensten
Trouwdiensten
Rouwdiensten
Voor de jeugd

Activiteiten

Activiteiten

De Nieuwe Badkapel organiseert activiteiten voor jong en oud. Wilt u zich verdiepen in de Bijbel, een concert bijwonen, creatief bezig zijn of gewoon even bijpraten tijdens de twee wekelijkse theemiddag? Lees meer over onze activiteiten of neem direct een kijkje in de agenda.

Verdieping
Cultureel & creatief
Jong
Ontmoeting

Contact

Contact

Het werk van de gemeente draait op de inzet van veel mensen. Wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp neem dan contact op met de betreffende contactpersoon. U vindt ze overzichtelijk bij elkaar op de contactpagina.

Onze contactpersonen

Wat leden zeggen

Niels Rijke

"Het christelijk geloof geeft perspectief op en voor het leven. De Nieuwe Badkapel is een geweldige plek om dit met elkaar te ervaren. Via een inspirerend woord, ontroerende muziek, de monumentale omgeving en de ontmoeting met elkaar en met de Eeuwige."

– Niels Rijke

Nieuwe Badkapel
2017-02-02T14:03:40+01:00

– Niels Rijke

"Het christelijk geloof geeft perspectief op en voor het leven. De Nieuwe Badkapel is een geweldige plek om dit met elkaar te ervaren. Via een inspirerend woord, ontroerende muziek, de monumentale omgeving en de ontmoeting met elkaar en met de Eeuwige."
Mark Rutte

Mark Rutte

"Dé kerk dat is voor mij de Badkapel aan de Nieuwe Parklaan. Het is een plek die heel verschillende mensen met heel verschillende talenten en achtergronden samenbrengt. De Scheveningse nettenboeter zit er naast het Kamerlid, de directeur van Shell naast de tramchauffeur, de ouderling naast de toevallige badgast."

Uit: de Preek van de Leek, november 2016 Duinzichtkerk

– Mark Rutte

Nieuwe Badkapel
2017-02-02T14:13:22+01:00

– Mark Rutte

Mark Rutte
"Dé kerk dat is voor mij de Badkapel aan de Nieuwe Parklaan. Het is een plek die heel verschillende mensen met heel verschillende talenten en achtergronden samenbrengt. De Scheveningse nettenboeter zit er naast het Kamerlid, de directeur van Shell naast de tramchauffeur, de ouderling naast de toevallige badgast." Uit: de Preek van de Leek, november 2016 Duinzichtkerk
0
0
Nieuwe Badkapel
Voelt u zich verbonden met de Nieuwe Badkapel en wilt u lid worden?
Schrijf u in

Locatie huren

Huren

De Nieuwe Badkapel is een gebouw dat zich goed leent als locatie voor uiteenlopende gelegenheden. Het is mogelijk om één van de ruimten of een combinatie van de verschillende ruimten te huren.

Lees verder