Dienst op Witte Donderdag – Schrift en Tafel ONLINE


  • Datum:
  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

In de Nieuwe Badkapel wordt in de Stille Week op Witte Donderdag altijd het avondmaal gevierd. Wij geven u graag een pakketje met de benodigdheden voor het avondmaal: matze, druivensap en wat meer. Dominee Charlotte van der Leest zal op de avond van Witte Donderdag voorgaan vanuit de Nieuwe Badkapel en iedereen kan vanuit huis meevieren.

Voor iedereen die dat wil, is er een pakketje beschikbaar. U kunt zich voor zo’n pakketje met matzes en druivensap aanmelden tot vrijdag 26 maart om 21.00 uur via 06-27244279 of info@nieuwebadkapel.nl. Dit in verband met het inkopen en klaarmaken. U kunt uw pakketje ophalen bij de Nieuwe Badkapel op woensdag 31 maart van 16.00 tot 20.00 uur en op donderdag 1 april van 16.00 tot 18.30 uur.

Lukt het niet om naar de Badkapel te komen? Dan brengen wij het graag bij u thuis. Geeft u dit dan aan bij het aanmelden. U ontvangt uw pakketje dan uiterlijk woensdag 31 maart.
Indien u de liturgie al thuisbezorgd krijgt, dan hoeft u zich niet aan te melden. U ontvangt uiterlijk woensdag 31 maart uw ‘brood en wijn’ voor de avondmaalsviering.

Iedereen is van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen! Uiteraard kunt u ook zelf voorzien in brood en wijn of druivensap.

Dienst op Witte Donderdag – Schrift en Tafel ONLINE