Meditatief avondgebed – Verlangen groeit IN DE KERK EN ONLINE


Dit evenement eindigde op 09 december 2020

  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

Meditatief avondgebed – Verlangen groeit

25 november en 9 december

Gedurende de Adventstijd willen wij tweemaal in de kerk bijeenkomen voor een moment van bezinning en rust in twee meditatieve avondgebeden. Het thema van de avondgebeden is ‘Verlangen groeit’. Niet alleen verlangen we in deze tijd naar het Licht van kerst, dat de duisternis doorbreekt. Maar wat groeit het verlangen in deze bewogen maanden ook naar contact en ontmoeting, naar echte nabijheid. In de avondgebeden zullen wij in stilte en muziek, in woord en gebed aan dit verlangen uiting geven.

Deze meditatieve avondgebeden vinden plaats op woensdag 25 november en op woensdag 9 december om 19.30 uur in de Nieuwe Badkapel.

Voorgangers zijn pastoraal werker Mark van der Laan en ds. Charlotte van der Leest. Muzikale medewerking wordt verleend door Kees van Lent (zang) en Bert Mooiman (piano, harmonium en/of kistorgel).

Aanmelding: voor de avondgebeden kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar laan801@gmail.com of te bellen naar 06-20821982.

De avondgebeden zijn ook via de live-stream te volgen. U kunt daarvoor naar kerkdienstgemist of klikken op de ‘link’ op de website van de Nieuwe Badkapel: www.nieuwebadkapel.nl

Meditatief avondgebed – Verlangen groeit IN DE KERK EN ONLINE