Repetitie Passie concert


Dit evenement eindigde op 21 maart 2023

  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

Passie concerten hebben een lange traditie in Nederland. Het bekendst is wel de Mattheus passie van Bach maar ook de moderne The Passion wordt in allerlei varianten gespeeld.

Stichting Molto produceert in samenwerking met de Nieuwe Badkapel een eigen Passie met muziek van Bach tot Webber, poëzie, verhalen, koren, solisten en dans. Alles in een prachtige theatrale setting waarbij de hele Badkapel in passie wordt ondergedompeld.

Spil van dit concert wordt: Het Nieuwe Badkapel Passie Koor.

Iedereen is welkom om zich aan te melden. Beginners en gevorderden, gemeenteleden en niet-gemeenteleden, mensen die nooit eerder meezongen en mensen met jarenlange ervaring kunnen zonder auditie deelnemen aan dit projectkoor. De koorrepetities worden geleid door Rick Schoonbeek en Andrea Vasi. Regisseur Jeroen Lopes Cardozo is verantwoordelijk voor de regie en Einstein Design voor decor en lichttechniek. Solisten o.a Zinzi Frohwein (sopraan) en Maxim Gulikers (viool). Het gesproken woord wordt verzorgd door ds. Charlotte van der Leest.

De wekelijkse repetities kunnen thuis worden voorbereid met behulp van mp3-bestanden met ingezongen partijen. Noten kunnen lezen is handig maar niet per sé nodig.
De wekelijkse repetities starten op: dinsdag 24 januari 2023.
Repetitie avond: Dinsdag van 20.00 – 22.00 uur

Zin om mee te doen?
Meld je aan door een mail te sturen naar: passie@stichtingmolto.nl
Kosten voor deelname zijn € 75,-.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging, een betaallink en na betaling toegang tot de digitale bladmuziek en mp3 oefenbestanden.

Stichting Molto is een projectkoororganisatie (voorheen ‘Kwekers in de Kunst’) en bekend van meerdere grote en indrukwekkende producties zoals ‘Harde Handen’ en ‘Maduro’.

Repetitie Passie concert