Rondje Badkapel


  • Datum:
  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

De bazaar in de beoogde aangepaste vorm kan vanwege de huidige coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Voor gemeenteleden en introducés kunnen we gelukkig wel een alternatieve dag bieden die gericht is op ontmoeting en met een aantal onderdelen van de bazaar. Rondje Badkapel is van 11:00 tot 16:00 uur. Hieronder leest u hoe u zich kunt aanmelden.

Komt u ook naar het Rondje Badkapel?
Doe mee aan verlotingen en het rad van fortuin, eet een visje en een broodje hamburger, drink een kop koffie en thee met iets lekkers van de home-made-kraam en drink een glaasje met een lekker hartig hapje.
Wees welkom bij een speciale orgelpresentatie door Bert Mooiman, doe mee aan een rondleiding en leer meer over de bouw en de geschiedenis van ons kerkgebouw.
Neem uw (klein)kinderen mee: de hele dag zijn er vrolijke kinderspelen en een springkussen.

De eerder aangekondigde verkoop en inzameling van kleding en boeken evenals de kleedjesmarkt zullen deze dag dus niet doorgaan. Als die activiteiten later dit seizoen 2021-2022 alsnog door kunnen gaan, kunt u dat op de site en social media lezen. Of meldt u aan voor de nieuwsbrief (dit kan via de homepage).

Aanmelden
Om alles op verantwoorde wijze te organiseren is het nodig u vooraf aan te melden. Dat kan via www.nieuwebadkapel.nl/rondjebadkapel. Natuurlijk bent u welkom iemand mee te nemen! Bij binnenkomst is er voor alle bezoekers een moment van registreren en ontvangt u een consumptiebon voor de drinkbar.

Vanwege de corona afspraken is Rondje Badkapel helaas alleen toegankelijk voor gemeenteleden. We hopen snel weer iedereen te mogen toelaten bij dit soort activiteiten en zeker volgend jaar weer bij een Bazaar zoals u die van ons gewend bent.

Rondje Badkapel