Voorstelling ‘De Afstand’

Soms… wanneer ik voor me uit staar en zachtjes wegglijd in een vreemde dagdroom, vraag ik me af of het allemaal wel echt is. Nu we in surrealistische tijden leven, begrijp ik nog minder van deze wereld.


‘De afstand brengt ons dichterbij’, dat is de gedachte achter De Afstand, een boek vol brieven die Vlaamse auteurs tussen eind maart en midden april 2020 aan elkaar schreven. De auteurs delen hun beleving van het dagelijkse leven, hun dromen en angsten, hun gevoelens en frustraties tijdens deze tijd van afstand. Ze schrijven elkaar in literaire, poëtische en romantische vorm waar bijna iedereen hier op aarde de mond vol van heeft: hoe wij deze tijd beleven.

In deze live voorstelling spelen acteurs David Geysen en Beaudil Elzenga scènes, gebaseerd op brieven uit het boek. De brieven worden door Adriaan Feyaerts en Jeroen Geevers omlijst met Préludes van Rachmaninov, bewerkt voor twee marimba’s.

Script/Regie: A. Feyaerts, S. Tribou
Een theatervoorstelling van Adriaan Feyaerts

Locatie: Nieuwe Badkapel
Datum: zondag 1 augustus
Aanvang: 15:00 uur (duur 45 min)
Entree: € 15,00

De voorstelling is niet via de livestream te volgen, dus kom naar de Nieuwe Badkapel om dit prachtige stuk te zien!

Bestelformulier

    Ik bestel graag voor:

    Aantal personen:

    U wordt na klikken binnen enkele seconden doorgestuurd naar de betaalpagina en in uw mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling (let op spamfolder)

    Voorstelling ‘De Afstand’