NIEUW: Badkapel Boeken

In de Nieuwe Badkapel starten we dit voorjaar met ‘Badkapel Boeken’. Dit zijn bijeenkomsten waarin telkens een boek centraal zal staan dat raakt aan het thema ‘religie of zingeving in de 21e eeuw’. De schrijver van het boek zal een inleiding houden en een recensent geeft een beschouwing, gevolgd door vragen uit het publiek. Zowel fictie als non-fictie kunnen op deze bijeenkomsten aan de orde komen.

De eerste bijeenkomst is op zaterdag 14 mei, van 15.30-17.00 uur, in de Kapelzaal van de kerk. Op die dag zal de roman ‘Hanesteen’ centraal staan, geschreven door Michael Elias (lid van de Nieuwe Badkapel), die een inleiding zal geven over zijn autobiografisch getinte boek. Simon Schoon (emeritus hoogleraar theologie) spreekt daarop een recensie uit.

Na de pauze (met koffie/thee) is er ruimte voor vragen en discussie, gevolgd door een borrel. Gemeentelid Jan Schinkelshoek modereert de bijeenkomst.

U bent van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen, het boek te lezen of het eventueel ter plekke nog aan te schaffen. U kunt uw boek ook laten signeren door de auteur. Het wordt gewaardeerd als u zich van tevoren wilt aanmelden voor deze bijeenkomst via info@nieuwebadkapel.nl, al kunt u op het laatste moment ook besluiten zonder aanmelding te komen. Voor de bijeenkomst worden kosten gemaakt. Daarom vragen we u om een vrijwillige bijdrage (pinnen of contant, richtbedrag 5 à 10 euro).

De tweede bijeenkomst is op 18 juni en daarin staat de roman Ongelofelijk: Over de verrassende comeback van religie centraal, geschreven door Yvonne Zonderop.

NIEUW: Badkapel Boeken