Aangescherpte maatregelen in de Nieuwe Badkapel

Nieuwe BadkapelZaterdag 6 november zijn de aangescherpte coronamaatregelen ingegaan. Ook voor een bezoek aan de Nieuwe Badkapel heeft dit gevolgen. Bij het binnengaan en verlaten van de kerk zal iedereen weer een mondkapje moeten dragen. Eenmaal op de zitplaats mag het mondkapje weer af. We vroegen een ieder in de Badkapel al om nog steeds gepaste afstand tot elkaar te houden. De 1,5-meter maatregel houden we dus aan.

Om in de dienst deze afstand te ondersteunen, zullen wij u als bezoeker placeren. We kunnen dan op het goede moment de keuze maken om mensen op de balkons te plaatsen en op die manier zo veel mogelijk bezoekers de dienst te laten meebeleven. Het kan hierdoor zijn dat er een rij bij de ingang ontstaat en dat u even geduld moet hebben om de kerk binnen te gaan. Na afloop van de dienst vragen wij u bij het verlaten van de kerk elkaar ook weer de ruimte te geven en afstand te blijven bewaren. Hiermee kunnen wij iedereen een verantwoord bezoek aan de dienst bieden. Hier vragen wij dan ook graag uw bijdrage aan.

Helaas zullen we het koffiedrinken na de morgendienst tijdelijk moeten stopzetten. De aangescherpte maatregelen vragen namelijk zowel binnen als buiten het kerkgebouw het aanhouden van de 1,5-meter afstand.

Aangescherpte maatregelen in de Nieuwe Badkapel