Dienst op zondag – Dienst van Schrift en Tafel


  • Datum:
  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

Op zondag 11 juli zullen wij het Heilig Avondmaal met elkaar vieren. Voorganger in deze dienst is ds. Charlotte van der Leest en muzikale medewerking aan deze dienst wordt verleend door organist Bert Mooiman en een ensemble bestaande uit René Jakobs (tenor), Kees van Lent (tenor), Gilles Michels (bas) en Wim van der Leeuw (bas).

Het avondmaal zal grotendeels verlopen zoals u gewend bent, alleen zullen brood en wijn u in de bank worden aangereikt en niet voor in de kerk. Aangezien het lastig is om u de keuze te geven uit wijn en druivensap, zal iedereen druivensap worden gegeven.

Mocht u de dienst vanuit huis digitaal of via de kerkradio bijwonen, dan nodigen wij u van harte uit om brood en wijn of druivensap klaar te zetten om het avondmaal mee te vieren. Er is gelegenheid om uw gaven te geven in de vorm van een product voor de voedselbank (de dienst aan de wereld ontspringt immers aan de avondmaalstafel!). U kunt uw gave daarvoor bij binnenkomst afgeven. Daarnaast staan de collectebussen van het avondmaal (de zogenaamde offerblokken) bij de ingang. De opbrengst daarvan is bestemd voor het ouderenpastoraat.

In de Nieuwe Badkapel is er ruimte voor 100 mensen om de dienst mee te vieren. We houden ons daarmee aan de 1,5 meter afstand van elkaar. En belangrijk is dat u uw handen ontsmet bij binnenkomst en u vooraf aanmeldt voor de dienst. Aanmelden is alleen mogelijk voor de eerstvolgende zondag. Dit kan van maandag 9.00 uur tot en met zaterdag 12.00 uur. Als u zich wilt aanmelden, kunt u hier klikken voor het webformulier.

Dienst op zondag – Dienst van Schrift en Tafel