Badkapel Boeken – Ad van Nieuwpoort

Badkapel Boeken zijn bijeenkomsten waarin telkens een ander boek centraal staat dat raakt aan het thema ‘religie of zingeving in de 21e eeuw’. De schrijver van het boek zal een inleiding houden en een recensent geeft een beschouwing, gevolgd door vragen uit het publiek. Zowel fictie als non-fictie kunnen op deze bijeenkomsten aan de orde komen.

Op zaterdag 28 oktober 2023, van 15.30-17.00 uur, is Ad van Nieuwpoort (theoloog, predikant en schrijver) over zijn boek ‘Leven zonder oplossing’, dat verscheen in 2020, te gast. Na een inleiding van Van Nieuwpoort zal een recensie worden uitgesproken door Chris van Dam (voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid en oud-lid van de Tweede Kamer). Vervolgens is er na de pauze (met koffie/thee) ruimte voor vragen en discussie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel. Gemeentelid Jan Schinkelshoek (oud-lid van de Tweede Kamer) modereert de bijeenkomst.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen en het boek te lezen. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via  info@nieuwebadkapel.nl?
Voor de bijeenkomst worden kosten gemaakt. Daarom vragen we u om een vrijwillige bijdrage (pinnen of contant, richtbedrag tenminste 10 euro).

De bijeenkomst is onderdeel van de reeks ‘Badkapel Boeken’. Dit zijn bijeenkomsten die de Nieuwe Badkapel, organiseert waarin telkens een boek centraal zal staan dat raakt aan het thema ‘religie of zingeving in de 21e eeuw’.

Badkapel Boeken – Ad van Nieuwpoort