Bazaar 2023

Bazaar 2023

Op zaterdag 9 september van 10.00 tot 16.00 uur is de jaarlijkse Bazaar in en rondom de Nieuwe Badkapel. Er zijn kinderspelen, een springkussen, verlotingen, het Rad van Fortuin, een home-made-kraam en een terras met eten en drinken. In verschillende kramen worden boeken, platen, cd’s, dvd’s, kleding en schoenen  verkocht en het is voor kinderen mogelijk om op een eigen kleedje spullen te verkopen bij de kleedjesmarkt.

We zien er naar uit om u bij de Bazaar te ontmoeten!!

Open Monumentendag

Op deze dag is ook de Open Monumentendag en is er in de Badkapel een muzikaal programma en worden er rondleidingen gegeven.

Kinderkleedjesmarkt

Tijdens de bazaar hebben we rondom de Nieuwe Badkapel 20 ‘kleedjes’ beschikbaar. Heb je spullen waar je niet meer mee speelt of die je ouders of buren niet meer gebruiken? Iedereen die op de basisschool zit, kan dan zo’n kleedje reserveren en op de Bazaar deze spullen verkopen. De opbrengst is voor jou. Wel vragen we een bijdrage van €5,00 per plek. Wij zorgen die dag ook voor iets te drinken en te eten.

Wil je hieraan meedoen, reserveer dan een kleedje! Reserveren kan via www.nieuwebadkapel.nl/kleedjes.

Inzameling boeken, cd’s, dvd’s, kleding en schoenen

We willen graag boeken, cd’s en dvd’s en ook kleding en schoenen inzamelen zodat we daar tijdens de bazaar een aantal mooie kramen mee kunnen inrichten. Heeft u hier mooie, verkoopbare spullen van in huis?

Boeken, cd’s, dvd’s, kleding en schoenen kunt u inleveren op

– Zaterdag 2 september van 10.00 – 13.00 uur, voorzijde van het kerkgebouw.

– Maandag 4 september van 17.00 – 20.00 uur, achterzijde van het kerkgebouw.

Home-made

Ook dit jaar willen we weer een Home-made-kraam vullen met allerhande huisgemaakte taarten, cakes, koeken, jams, sauzen, granola en noem maar op. Wilt u meehelpen koken of bakken? Zoek alvast de recepten maar op van al het lekkers! Aanmelden via: info@nieuwebadkapel.nl

Meehelpen bij de Bazaar?

Op vele manieren kunt u meehelpen bij deze bazaar; op de dag zelf of in de week voorafgaand aan de bazaar. U bent als medewerker dan ook meer dam welkom!

Aanmelden? Contactpersoon: Lenny Pronk: 06-14965355 of info@nieuwebadkapel.nl.

Op donderdag 24 augustus is er een medewerkersavond om 20:00 uur in de Kapelzaal van de Nieuwe Badkapel. Op deze avond wisselen we allerhande informatie uit over de bazaar. Ben je medewerker of wil je medewerker worden? Dan ben je die avond meer dan welkom!

DE-Waardepunten

Heeft u thuis nog Douwe Egberts-waardepunten? Die kunt u inleveren in de Nieuwe Badkapel of bij Edward de Roode; Leeuwardensestraat 24; 06-40743718.

Hier worden prijzen voor gekocht voor de verlotingen.

 

De opbrengst van de bazaar is voor het werk en de activiteiten van de Nieuwe Badkapel.

Heeft u al vragen? Stel ze via info@nieuwebadkapel.nl of 06-15575710.

 

Bazaar 2023