Bazaar 2022

Op zaterdag 10 september van 10.00 tot 16.00 uur is de jaarlijkse Bazaar in en rondom de Nieuwe Badkapel. Op deze dag is ook de Open Monumentendag en worden er in de Badkapel rondleidingen gegeven. Daarnaast zijn er activiteiten voor kinderen, verlotingen, het Rad van Fortuin, de home-made-kraam en een terras met kramen met onder andere eten en drinken. De rommel- en curiosamarkt is iets anders van opzet dan voorgaande jaren. Er zijn dit jaar alleen kramen met boeken, platen, cd’s en dvd’s en met kleding en schoenen. Maar ook met de andere spullen kunt u op de bazaar terecht, want nieuw dit jaar is een kinderkleedjesmarkt! Rondom de Nieuwe Badkapel kunnen kinderen een kleedje reserveren waar zij hun spullen op kunnen verkopen.
En natuurlijk houden we weer een taartenactie, waarmee u ons kunt sponsoren. We zien er naar uit om u bij de Bazaar te ontmoeten!!

Kinderkleedjesmarkt
Tijdens de bazaar hebben we rondom de Nieuwe Badkapel 50 ‘kleedjes’ beschikbaar. Heb je spullen waar je niet meer mee speelt of die je ouders of buren niet meer gebruiken? Iedereen die op de basisschool zit, kan dan zo’n kleedje reserveren en op de Bazaar deze spullen verkopen. De opbrengst is voor jou. Wel vragen we een bijdrage van €5,00 per plek. Wij zorgen die dag ook voor iets te drinken en te eten.
Wil je hieraan meedoen, reserveer dan een kleedje! Reserveren kan via www.nieuwebadkapel.nl/kleedjes.

Inzameling boeken, cd’s, dvd’s, kleding en schoenen
We willen graag boeken, cd’s en dvd’s en ook kleding en schoenen inzamelen zodat we daar tijdens de bazaar een aantal mooie kramen mee kunnen inrichten. Heeft u hier mooie, verkoopbare spullen van in huis?
Boeken, cd’s, dvd’s, kleding en schoenen kunt u inleveren op
– Zaterdag 3 september van 10.00 – 13.00 uur, voorzijde van het kerkgebouw.
– Maandag 5 september van 17.00 – 20.00 uur, achterzijde van het kerkgebouw.

Home-made
Ook dit jaar willen we weer een Home-made-kraam vullen met allerhande huisgemaakte taarten, cakes, koeken, jams, sauzen, granola en noem maar op. Wilt u meehelpen koken of bakken? Zoek alvast de recepten maar op van al het lekkers! Aanmelden via: bazaar.nbk.zvk@gmail.com

Meehelpen bij de Bazaar?
Op vele manieren kunt u meehelpen bij deze bazaar; op de dag zelf of in de week voorafgaand aan de bazaar. U bent als medewerker dan ook meer dam welkom! Aanmelden via: bazaar.nbk.zvk@gmail.com
Op dinsdag 23 augustus is een medewerkersavond om 20:00 uur in de Kapelzaal van de Nieuwe Badkapel. Op deze avond wisselen we allerhande informatie uit over de bazaar. Ben je medewerker of wil je medewerker worden? Dan ben je die avond meer dan welkom!

DE-Waardepunten
Heeft u thuis nog Douwe Egberts-waardepunten? Die kunt u inleveren in de Nieuwe Badkapel. Hier worden prijzen voor gekocht voor de verlotingen.

De opbrengst van de bazaar is voor het werk en de activiteiten van de Nieuwe Badkapel.

Bazaar 2022