Badkapel Boeken

In de Nieuwe Badkapel is dit voorjaar gestart met ‘Badkapel Boeken’. Dit zijn bijeenkomsten waarin telkens een boek centraal zal staan dat raakt aan het thema ‘religie of zingeving in de 21e eeuw’. De schrijver van het boek zal een inleiding houden en een recensent geeft een beschouwing, gevolgd door vragen uit het publiek. Zowel fictie als non-fictie kunnen op deze bijeenkomsten aan de orde komen.

In de eerdere bijeenkomsten waren Michael Elias en Yvonne Zonderop met hun boeken te gast. Op zaterdag 22 oktober staat de volgende Badkapel Boeken gepland van 15:30 tot 17:00 uur. Ditmaal met Stephan Sanders van wie in 2021 het boek ‘Godschaamte; een eigentijdse expeditie op zoek naar God’ verscheen. Na de inleiding door de schrijver volgt een recensie door Rob van Essen, emeritus predikant en redacteur Kerk in Den Haag. Na de pauze (met koffie/thee) is er ruimte voor vragen en discussie, gevolgd door een borrel. Gemeentelid Jan Schinkelshoek (oud-lid van de Tweede Kamer) modereert de bijeenkomst.

U bent van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen, het boek te lezen of aan te schaffen. U kunt uw boek ook laten signeren door de auteur. Het wordt gewaardeerd als u zich van tevoren wilt aanmelden voor deze bijeenkomst via info@nieuwebadkapel.nl, al kunt u op het laatste moment ook besluiten zonder aanmelding te komen. Voor de bijeenkomst worden kosten gemaakt. Daarom vragen we u om een vrijwillige bijdrage (pinnen of contant, richtbedrag 5 à 10 euro).

Meer informatie over de bijeenkomst: Badkapel Boeken – Stephan Sanders

Foto: NPO Radio

Badkapel Boeken