Bazaar 2017

Bazaar 2017

De jaarlijkse bazaar is op zaterdag 9 september rondom de Nieuwe Badkapel van 10:00 tot 16:00 uur. Er zijn o.a. spelletjes voor kinderen, Rad van Fortuin en verkoop van curiosa, boeken, en diverse lekkernijen. Met de opbrengst van deze bazaar kunnen de vele initiatieven in en om de Nieuwe Badkapel komend jaar gerealiseerd worden. Dit is uiteenlopend van pastorale ondersteuning tot de pannenkoekenpicknick, bloemen tijdens de dienst, bijeenkomsten voor ouderen en meer.

Open Monumentendag 2017

Op zaterdag 9 september is het ook landelijke Open Monumentendag. Daarom zijn er rondleidingen in de kerk om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Verder zijn er muzikale optredens door leerlingen van De Populier. In de kerk is de tentoonstelling ‘Een eeuw Nieuwe Badkapel’ te bezichtigen.

De Grote Verloting
Er zijn nog lootjes te koop van de grote verloting. De hoofdprijzen zijn een Samsung tablet, een cadeaubeon van Center Parcs, een diner voor twee en een Inventum Hetelucht Friteuse. Je kunt meedoen aan de grote verloting door lotenboekjes (€10,-) te kopen na afloop van kerkdiensten of bij Edward de Roode.

Medewerkers gezocht
We zijn op zoek naar medewerkers voor de inzameling en verkoop bij de kramen. Een deel van de dag kan ook. Aanmelden bij Martin Buis of Lenny Pronk.

Home-made-kraam
Thuisbakkers worden uitgenodigd om lekkere taart, cake of koek te maken die tijdens de bazaar verkocht kan worden in de home-made kraam. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Janine Roest.

Sponsoren gezocht
Ondernemers van Scheveningen en omgeving kunnen hun bijdrage leveren aan de bazaar door een kraam te sponsoren (€ 35,-) of door prijzen aan te bieden voor de verlotingen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Martin Buis.

U kunt een mail sturen naar info@nieuwebadkapel.nl met als onderwerp de contactpersoon. De mail zal dan naar de juiste persoon worden doorgestuurd.

Bazaar 2017