Het kinderkerstfeest op stap

Dit jaar zal het helaas weer niet mogelijk zijn om in de Nieuwe Badkapel een Kinderkerstfeest met bezoekers te organiseren. Maar dat betekent niet dat we geen mooi kerstprogramma voor jullie hebben! Want als het niet binnen kan, dan gaat het Kinderkerstfeest naar buiten!

Speurtocht
Zaterdag 18 december t/m zondag 26 december (24/7 beschikbaar)
Vanaf de week voor kerst is er een korte speurtocht uitgezet met start- en eindpunt de Nieuwe Badkapel (Nieuwe Parklaan 90). Langs de route vind je verschillende QR-codes. Met die codes krijg je op jouw mobiel filmpjes te zien die een prachtig kerstverhaal vertellen. Onderweg kan je een foto of een kort filmpje maken van jouw wandeling en die naar ons opsturen via info@nieuwebadkapel.nl. Terug bij de Badkapel mag je jouw kerstwens in de grote kerstboom voor de kerk hangen.

Op zaterdag 18, zondag 19 en woensdag 22 december is er van 11.00 tot 17.00 uur een extra verrassing op de route. Verslaggever Bram Mazzeltov loopt zaterdag 18 december tussen 11.00 en 15.00 mee. Mis hem niet!
Klik hier om de routekaart te zien

Uitzending op Kerstavond
Op Kerstavond zenden we vanaf 18:30 een kort programma uit met het kerstverhaal, kerstliedjes, wat jullie beleefd hebben tijdens de speurtocht en…tja…dat ga je dan wel zien op kerstavond.
Klik hier voor de uitzending op Kerstavond

Zo wordt het toch weer een mooi Kinderkerstfeest!

www.hetkinderkerstfeest.nl

Het kinderkerstfeest op stap