Kerkdeuren verder open

De kerkdeuren van de Nieuwe Badkapel gaan vanaf zondag 6 juni verder open. Vanaf die zondag is er voor 100 bezoekers plaats in een kerkdienst

De laatste versoepelingen geven de mogelijkheid om het huidige aantal van maximaal 30 bezoekers te verhogen. Dit is ook het advies van de PKN en het CIO. Volgens de routekaart die het CIO in overleg met de overheid heeft opgesteld, kunnen we op dit moment 15% van onze capaciteit gebruiken. Daarvan uitgaande geeft de Nieuwe Badkapel ruimte om 100 bezoekers toe te laten. In eerdere diensten in 2020 hebben wij ook kunnen ervaren dat we binnen alle regels voor 100 bezoekers een veilige kerkgang kunnen aanbieden.

Op basis van de huidige versoepelingen en de positieve ontwikkelingen omtrent vaccinatie en de druk op de zorg, heeft de kerkenraad besloten om met ingang van aanstaande zondag 6 juni dan ook weer maximaal 100 bezoekers toe te laten bij de kerkdiensten. Dit is exclusief medewerkers en inclusief kinderen/jongeren. Hierbij blijven de geldende regels van kracht.
– Om de kerkdienst te kunnen bezoeken of gebruik te maken van kindernevendienst of crèche, moet u zich vooraf aanmelden (zie voor informatie hier onder);
– Bezoek aan de kerkdienst is alleen mogelijk wanneer u vrij bent van corona-gerelateerde klachten.
– Bij binnenkomst worden de handen gedesinfecteerd.
– Bij het verplaatsen in het kerkgebouw wordt een mondkapje gedragen. Op de zitplaats is dit niet nodig.

Aanmelden
Aanmelden is alleen mogelijk voor de eerstvolgende kerkdienst. Dit kan van maandag 9.00 uur tot en met vrijdag 12.00 uur. Aanmelden kan online of telefonisch.

Online via bijgaande link aanmelden kerkdiensten

Telefoon via nummer 06-27244279
Spreek uw naam en telefoonnummer in en het aantal personen waarmee u naar de dienst wilt komen.

We heten u graag welkom!
Mede namens de kerkenraad, in verbondenheid,
het moderamen van de kerkenraad: Martin Buis, Peter Griffioen, Hanneke Kuipers, Charlotte van der Leest en Dirk Rog.

Kerkdeuren verder open