Bazaar


  • Datum:
  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

Bazaar 2018

De jaarlijkse bazaar is op zaterdag 8 september rondom de Nieuwe Badkapel van 10:00 tot 16:00 uur. Er zijn o.a. spelletjes voor kinderen, Rad van Fortuin en verkoop van curiosa, boeken, kleding en diverse lekkernijen. Met de opbrengst willen we het komende jaar in en rond de Nieuwe Badkapel weer een hele reeks aan activiteiten mogelijk maken. Dat betreft de vieringen op zondag, de zorg voor ouderen, maar ook diverse activiteiten voor jong en oud van bezinning tot ontspanning.

 

Open Monumentendag 2018

In de kerk is een gevarieerd programma en de tentoonstelling 100 jaar Nieuwe Badkapel is te zien. De wijkgemeente presenteert zichzelf en gaat in gesprek.

Programma
10:30 Optreden Shantykoor Scheveningen
10.30 Rondleiding door het kerkgebouw
11.00 Muziek van Close to Kloos (à capella close-harmony koor)
11.30 Orgelspel door dhr. P. Smit
12.00 ‘Wat gebeurt er in deze kerk?’ (in gesprek met Mark van der Laan, Pastoraal werker)
12.30 Rondleiding door het kerkgebouw
13.00 Muziek van De Gaita’s (Spaanse doedelzakspelers)
14.00 Rondleiding door het kerkgebouw

Meedoen?

Medewerkers gezocht
We zijn op zoek naar medewerkers voor de inzameling en verkoop bij de kramen. Een deel van de dag kan ook. Aanmelden bij Martin Buis of Lenny Pronk.

     

Home-made-kraam
Thuisbakkers worden uitgenodigd om lekkere taart, cake of koek te maken die tijdens de bazaar verkocht kan worden in de home-made kraam. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Janine Roest.

U kunt een mail sturen naar info@nieuwebadkapel.nl met als onderwerp de contactpersoon. De mail zal dan naar de juiste persoon worden doorgestuurd.

Bazaar