Breien voor daklozen


Dit evenement eindigde op 25 februari 2020

  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

Samen breien of haken is gezellig. Een mooie sjaal voor jezelf, of… voor een ander! In Den Haag is er namelijk een stichting, Wool for Warmth, die als doel heeft nieuwe mutsen en sjaals te breien voor alle 31.500 daklozen in Nederland. Een ambitieus project, maar hoe mooi zou het zijn als alleen al de daklozen van Den Haag deze winter een warme muts op kunnen zetten die gebreid is door iemand uit dezelfde stad! Daarom aan jou de vraag: brei je mee? En als je dat niet kunt, doneren kan ook!

Hoe kan ik meedoen?
Je bent welkom op dinsdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Gezellig koffie en theedrinken en ondertussen breien of haken. Neem zelf brei- of haaknaalden en wol mee als je dat hebt.

Kun je er deze ochtenden niet bij zijn, maar wil je wel meedoen? Je kunt ook thuis breien of haken. De mutsen of sjaals kun je inleveren in een daartoe bestemde mand achterin de Nieuwe Badkapel of bij één van de diakenen.

Wol, mutsen en sjaals doneren
Daarnaast bieden we, voor degene niet misschien niet graag handwerkt, de mogelijkheid om te doneren. Wol die je niet meer gebruikt of mutsen en sjaals (al dan niet zelfgemaakt) die je over hebt kun je ook in de mand achterin de kerk inleveren. Ook kindermaatjes zijn welkom.

Locatie
Het breien en haken op de dinsdagochtenden is in de Kapelzaal aan de achterzijde van de Nieuwe Badkapel (ingang Kapelplein).

Breien voor daklozen