Inspiratieochtend


  • Datum:
  • Locatie:
    Nieuwe Badkapel

Zondag 7 juli wordt een dag vol inspiratie!

Zoals gewoonlijk is er om 10:00 een kerkdienst, maar wel anders dan gewoonlijk. Het wordt een morgengebed, geheel in het teken van deze dag. Na het morgengebed is er een kort moment van koffie, thee en limonade waarna het inspiratie-programma begint.

Eén van de resultaten van het traject ‘Kerk op Koers’ is het concreter verwoorden van de identiteit van de gemeente. We willen deze ochtend middels inspirerende werkvormen aan de slag met vragen als ‘Wie zijn wij eigenlijk als wijkgemeente?’ en vooral ‘Hoe willen we dat uitdragen?’. De uitkomst van dit programma helpt om meer bewust te zijn van onze identiteit en hoe we daar in de praktijk handen en voeten aan geven. Zo kunnen we ook duidelijker richting geven aan een aantal van onze doelen.

Nadat het met elkaar delen van de uitkomsten, is het tijd om te lunchen. We vragen iedereen iets mee te nemen voor deze lunch. Dit vanuit de gedachte dat je zo letterlijk de maaltijd met elkaar deelt. Lukt het u niet om iets mee te nemen? Geen zorg, u bent net zo welkom en er zal genoeg zijn. Voor drinken wordt gezorgd.

Deze inspiratieochtend is voor jong en oud. Ook de jongsten onder ons gaan namelijk op hun eigen manier aan de slag met dit thema.

Inspiratieochtend