Walking Dinner


  • Datum:

Gezellig met elkaar eten, jong en oud, bij gemeenteleden thuis. Gasten eten ieder gerecht met een andere groep in een ander huis, koks koen het voor-, hoofd- en nagerecht voor steeds een andere groep. Elkaar ontmoeten, beter leren kennen en een gezellig avondje met elkaar hebben is het doel. En natuurlijk krijg je een kijkje bij de koks thuis.

De gasten beginnen om 18:00 uur op een gezamenlijke locatie. Vandaar gaan ze in groepen van vier tot zes uiteen naar de huizen van de koks, waar ze een voorgerecht krijgen. Na een uur gaat iedere gast naar het huis van een volgende kok. Daar wordt het hoofdgerecht gegeten met een nieuwe groep gasten. Na weer een uur gaan de gasten naar het derde huis voor het nagerecht. Iedere gast heeft dus zijn eigen rond van drie verschillende adressen en iedere kok krijgt drie verschillende groepen aan tafel. Om 22:00 uur komen we allemaal bij elkaar om onze ervaringen te delen en verder te kletsen. Het is het makkelijkst om op de fiets te komen.

Het kost 10 euro per persoon om deel te nemen. Doe je mee? Meld je als gast of kok aan bij Hanneke Kuipers (hanneke.kuipers@gmail.com).

Walking Dinner