Badkapel Boeken

In de bijeenkomsten van ‘Badkapel Boeken’ staat telkens een ander boek centraal dat raakt aan het thema ‘religie of zingeving in de 21e eeuw’. De schrijver van het boek zal een inleiding houden en een recensent geeft een beschouwing, gevolgd door vragen uit het publiek. Zowel fictie als non-fictie kunnen op deze bijeenkomsten aan de orde komen.

In deze bijeenkomst van Badkapel Boeken op zaterdag 4 februari staat het boek ‘Maria. Icoon van genade’ van Arnold Huijgen (hoogleraar theologie Protestantse Theologische Universiteit) centraal. Hij geeft een inleiding over zijn in 2021 verschenen boek. Hans Timmermans (oud-rector Segbroek College) spreekt daarop een recensie uit. Na de pauze (met koffie/thee) is er ruimte voor vragen en discussie, gevolgd door een borrel. Gemeentelid Jan Schinkelshoek (oud-lid van de Tweede Kamer) modereert de bijeenkomst.

U bent van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen, het boek te lezen of aan te schaffen. U kunt uw boek ook laten signeren door de auteur. Het wordt gewaardeerd als u zich van tevoren wilt aanmelden voor deze bijeenkomst via info@nieuwebadkapel.nl, al kunt u op het laatste moment ook besluiten zonder aanmelding te komen. Voor de bijeenkomst worden kosten gemaakt. Daarom vragen we u om een vrijwillige bijdrage (pinnen of contant, richtbedrag 5 à 10 euro).

Meer informatie over de bijeenkomst en het boek: Badkapel Boeken – Arnold Huijgen

Badkapel Boeken