Kerst in de Badkapel

KINDERKERSTFEEST
zaterdag 24 december – 18:30 uur

Dit jaar verwelkomen we jullie weer in de Nieuwe Badkapel voor het Kinderkerstfeest!! Alle kinderen en volwassenen zijn uitgenodigd om op reis te gaan met de hoofdconducteur. We zingen bekende kerstliedjes en luisteren naar het kerstverhaal. Ben jij erbij om samen de bijzondere Kerstavond mee te maken?
Na afloop is er gelegenheid om rondom de vuurkorven warme chocolademelk en limonade te drinken en kerstkransjes te eten.

KerstKERSTNACHTDIENST
zaterdag 24 december – 22:00 uur

In de kerstnacht wordt vanuit de Nieuwe Badkapel in nostalgische sfeer het kerstfeest gevierd. Op deze avond lezen we het kerstverhaal over de geboorte van Jezus, afgewisseld met bekende kerstliederen, zoals Stille Nacht en Komt allen tezamen.
De Kerstnachtdienst wordt muzikaal omlijst door organist Bert Mooiman en een kopertrio onder leiding van Marc Kaptijn (trompet). Dominee Charlotte van der Leest is deze avond de voorganger.

DIENST OP KERSTOCHTEND
zondag 25 december – 10:00 uur

Op kerstmorgen vieren we vanuit de Nieuwe Badkapel op feestelijke wijze de geboorte van Jezus.
Dominee Charlotte van der Leest zal in deze kerstviering voorgaan. Muzikale medewerking door organist Bert Mooiman en de Cantorij o.l.v. Gilles Michels.

>> Alle vieringen zijn ook online te volgen via de livestream <<

Kerst in de Badkapel