Kerst 2020

voor online bijwonen is aanmelden niet nodig.

 

Woensdag 23 december – Het kerstverhaal vertelt… alleen ONLINE

Onder de grote kerstboom van de Nieuwe Badkapel zal op woensdag 23 december van 18.00 tot 20.00 uur doorlopend het kerstverhaal worden verteld. Verschillende verhalen voor verschillende leeftijden nemen ons mee in de eeuwenoude gebeurtenissen rondom de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem. Een overzicht van verhalen en precieze tijden verschijnt binnenkort hier.

 

Donderdag 24 december – Kinderkerstfeest (18.30 uur) alleen ONLINE

Ook dit jaar zal er een kinderkerstfeest van de Bethelkerk en de Nieuwe Badkapel-Zorgvlietkerk plaatsvinden, alleen wel iets anders dan andere jaren! Het kinderkerstfeest wordt vooraf opgenomen en zal op donderdag 24 december vanaf 18.30 uur alleen online te zien zijn via de website www.hetkinderkerstfeest.nl.

In de dagen voorafgaand aan het Kinderkerstfeest mogen de kinderen een tas ophalen bij de Nieuwe Badkapel. In deze tas zitten attributen die nodig zijn om mee te doen en er ook thuis een feestje van te maken. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Donderdag 24 december – Kerstnachtdienst 20.00 uur alleen ONLINE

Aangezien de kerkenraad heeft gemerkt dat juist in deze tijd velen de behoefte voelen om de kerstnachtdienst in de kerk te vieren, is besloten om op kerstavond drie kerstnachtdiensten te houden, waarin ds. Charlotte van der Leest zal voorgaan. In Woord, gebed, en vreugdevolle en ontroerende kerstliederen zullen we stilstaan bij de geboorte van Christus. Meerdere musici zullen aan de dienst een bijdrage leveren: zo zal een ensemble onder leiding van Gilles Michels in de dienst zingen, bespelen Klaas Trapman (1e dienst) en Bert Mooiman (2e en 3e dienst) de piano, het harmonium en het kistorgel, wordt de harp  bespeeld en is er een kopertrio.

 

Vrijdag 25 december – Eerste kerstdag 10.00 uur alleen ONLINE

Kerstmorgen zullen wij op feestelijke wijze met elkaar vieren. De cantorij o.l.v. Gilles Michels zal zingen in de dienst, samen met sopraan Wendy Roobol als soliste. Daarnaast wordt muzikale medewerking verleend door Bert Mooiman op piano, harmonium en kistorgel. Tijdens de dienst zullen de kinderen van de kindernevendienst in hun eigen ruimte kerst vieren en het Advents- en kerstproject ‘Het beste nieuws’ met elkaar afronden.

 

 

Kerst 2020