Kerstavond in de Badkapel

Op maandagavond 24 december begint om 18:30 het Kinderkerstfeest, waarna om 22:00 uur de muzikale Kerstnachtdienst begint.

Kinderkerstfeest | 18:30 uur

Speciaal voor alle kinderen van de basisschool wordt het kinderkerstfeest georganiseerd. We zingen alle bekende kerstliedjes die jong en oud kennen en we luisteren naar het kerstverhaal. Ouders, grootouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

In de Nieuwe Badkapel vieren we kerst met de buren op het Bethlehemplein. De buurvrouw op het balkon kent iedereen en is een goede hulp.

Na afloop is er warme chocolademelk bij de vuurkorven voor de kerk.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.hetkinderkerstfeest.nl.

Het kinderkerstfeest is een initiatief van de Nieuwe Badkapel en de Bethelkerk.

Facebookevent Kinderkerstfeest

Kerstnachtdienst | 22:00 uur

In de Nieuwe Badkapel vieren we dit jaar kerstavond in nostalgische kerstsfeer. We zingen bekende kerstliederen zoals Stille Nacht en Komt allen tezamen en natuurlijk wordt het kerstverhaal gelezen. Voorganger is dominee Charlotte van der Leest.

In de dienst is er muzikale medewerking van een koperensemble; Marc Kaptijn en Melanie Garett op trompet, Santiago Casalta en Adriaan van der Louw op trombone. Annemieke van Breunisse speelt op de harp en Bert Mooiman op het orgel.

Na afloop is er glühwein en warme chocolademelk bij de vuurkorven voor de kerk.

Facebookevent Kerstnachtdienst

Dienst op Kerstmorgen | 10:00 uur

In de dienst op dinsdag 25 december vieren we de geboorte van het Kind. Voorganger is dominee Charlotte van der Leest. Muzikale medewerking door Bert Mooiman (orgel), de Cantorij Nieuwe Badkapel en een kinderorkest met kinderen uit de Nieuwe Badkapel.

Kerstavond in de Badkapel