Symposium Geloof, kerk en medische ethiek

De sprekers op dit symposium zijn prof. dr. Theo Boer, ds. Joep de Valk en ds. Erwin de Fouw. De middag wordt ingeleid door ds. Charlotte van der Leest. Daarna geven de sprekers een inleiding op het onderwerp vanuit hun achtergrond en expertise. Vervolgens gaan ze hierover met elkaar en de bezoekers in gesprek onder leiding van Jan Schinkelshoek.

Theo Boer studeerde theologie en ethiek in Utrecht en Uppsala. Hij is hoogleraar Ethiek van de Gezondheidszorg aan de Protestantse Theologische Universiteit en lid van de Gezondheidsraad.
Sinds het najaar van 2018 is Erwin de Fouw geestelijk verzorger in De Eshoeve/Residentie. Ook werkt hij als geestelijk verzorger in woonzorgcentrum Maison Gaspard de Coligny.

Het symposium vindt plaats op zaterdag 6 juli plaats in de Nieuwe Badkapel, Nieuwe Parklaan 90, Den Haag. Ontvangst met koffie en thee vanaf 14:30 uur. Het programma begint om 15:00 uur en rond 16:45 uur wordt het symposium afgesloten. Na afloop is er een borrel om met elkaar na te praten.

De toegang tot het symposium is gratis. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt gewaardeerd. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich voor dit symposium aanmelden.

In eerdere aankondigingen stond dat ds. Joost Röselaers zou komen, maar hij kan onverwacht niet aanwezig zijn. Collega ds. Joep de Valk vervangt hem.

Aanmeldformulier Symposium ‘Geloof, kerk en medische ethiek’

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Bron foto Erwin de Fouw: YouTube Schiedams LEF