Vier Seizoenen centraal in Badkapelconcert

Het derde Badkapelconcert van dit jaar staat in het teken van de Vier Seizoenen.
Het belooft op zaterdag 23 maart vanaf 16:00 uur een wervelende mix van piano, dans en poëzie te worden in de Nieuwe Badkapel, de kerk tussen Scheveningen en Den Haag, op de hoek van de Nieuwe Parklaan en de Nieuwe Duinweg.

Naast improvisaties van dans en piano worden werken van Tsjaikowski, Grieg en Debussy uitgevoerd. Als solisten treden op Ilse van Haastrecht, dans, en Bert Mooiman, piano. Ook zullen er gedichten worden voorgedragen.

Ilse van Haastrecht (www.ilsevanhaastrecht.nl) is danseres en dansdocent en zij studeerde uitvoerende dans aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag en Codarts, Rotterdamse Dansacademie. Zij is gespecialiseerd in danslessen voor kinderen met een beperking (Dans voor Specials) en in dansimprovisatie voor volwassenen.

Bert Mooiman is als vaste organist/pianist verbonden aan de Nieuwe Badkapel te Den Haag. Hij heeft gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en is daar cum laude afgestudeerd. Sinds 2000 is hij aan dit conservatorium verbonden als docent hoofdvak muziektheorie, piano en improvisatie en als onderzoeksbegeleider. Hij doet op het ogenblik een promotieonderzoek naar de rol van improvisatie in de 19e eeuwse muziek.

De opbrengst van het concert komen ten goede aan het Fonds Orgelrestauratie Nieuwe Badkapel (zie www.nieuwebadkapel.nl/orgel)

Entree: € 10, scholieren en studenten gratis
Drankje na afloop

Vier Seizoenen centraal in Badkapelconcert