Oranje tompoucen bestellen

Eet op Koningsdag een Oranje tompouce van de Nieuwe Badkapel

U bent hartelijk welkom om op Koningsdag een doosje met 4 heerlijke banketbakkers-oranjetompoucen op te halen bij de Nieuwe Badkapel, hopelijk onder een vrolijk oranje zonnetje!

Hoe werkt het?

  • U maakt 10 euro over op de rekening van de wijkvereniging NL 66 INGB 0000 300405, t.n.v. Wijkvereniging Nieuwe Badkapel, onder vermelding van Koningsdag-tompoucen. (meer overmaken mag natuurlijk ook😊)
  • Een extra doosje bestellen kan ook. Geeft u dit dan duidelijk aan bij uw overschrijving!
  • U komt op Koningsdag tussen 9.30 en 11.00 uur bij de kerk, daar staan uw tompoucen voor u klaar. Zo heeft u ze op tijd voor de koffie in huis.
  • U ontmoet dan ook weer andere gemeenteleden. Fijn elkaar weer even te zien op deze vrolijke dag!
  • Bestellen is mogelijk tot 14.00 uur op zaterdag 24 april. (Om 14.00 uur moet uw bijdrage op de rekening van de wijkvereniging staan.)

Voor deze heerlijke traktatie werken we samen met bakker Roodenrijs. Daarmee steunen we graag een plaatselijke bakker. Ook steunt u weer het werk in en vanuit de Nieuwe Badkapel: uw bestelling wordt zeer gewaardeerd.

Lukt het u niet om de tompoucen op te halen, dan brengen we ze graag bij u thuis.

Kunt u het bedrag niet overmaken? Dan kunt u uw bestelling doorgeven via 06-40743718 (Edward de Roode) en de voicemail inspreken met uw bestelling en uw naam, adres en telefoonnummer.

Telefonische bestellingen graag gepast betalen: het geld doet u in een envelop waarop uw naam en telefoonnummer staan.

Dank voor uw bestelling! Zo helpen we samen het werk in de kerk in deze moeilijke tijd voort te zetten.

De wijkvereniging Nieuwe Badkapel-Zorgvlietkerk

Oranje tompoucen bestellen